Papier owocowy to połączenie 100% ekologicznych owoców oraz unikatowej technologii suszenia (poniżej 42 stopni) dzięki której pulpa owocowa której używamy do jej produkcji, zamienia się w łamliwy „papier” dzięki czemu skoncentrowany, czasami w stosunku 8:1, owoc daje bardzo pozytywne doznania smakowe.


Fruity Paper – truskawka – Składniki: 100% bio truskawka. Opakowanie 25 g.


Fruity Paper – porzeczka – 
Składniki: 100% bio czarna porzeczka. Opakowanie 25 g.


Fruity Paper – jabłko+malina –
Składniki: bio jabłko 80%, bio malina 20%. Opakowanie 25 g.


Fruity Paper – jabłko+cynamon – 
Składniki: bio jabłko 99,3%, bio cynamon 0,7%, Opakowanie 25 g.


Fruity Paper – jabłko+rabarbar –
Składniki: bio jabłko 90%, bio rabarbar 10%. Opakowanie 25 g.


Fruity Paper – jabłko+morela+rabarbar – 
Składniki: bio jabłko 85%, bio morela suszona 10%,  bio rabarbar 5%. Opakowanie 25 g.

go_back