Produkty wytwarzane z kokosa cieszą się niesłabnącym zainteresowaniem dzięki swoim unikalnym właściwościom.


Organic coconut oil – 
Nierafinowany, organiczny olej kokosowy. Uznawany za najzdrowszy olej świata. Doskonały do smażenia, pieczenia i gotowania, do sałatek lub zamiast masła. Nadaje potrawom delikatnego posmaku kokosa. Może być także stosowany do nawilżania skóry i włosów. Opakowanie 250, 500 i 1000ml.


Organic coconut mousse – 
Organiczna pasta z kokosa, powstaje ze zmielonego miąższu kokosa i oleju kokosowego. Ma kremową konsystencję, stanowi świetny dodatek do deserów i dań kuchni azjatyckiej. Opakowanie 500g.


Organic coconut sugar –
Organiczny, nierafinowany cukier kokosowy, wytwarzany z soku z pąków palmy kokosowej. Alternatywa dla tradycyjnego białego cukru, posiada lekko karmelowy smak sprawdza się doskonale w kawie, herbacie oraz wypiekach. Polecany diabetykom ze względu na niski indeks glikemiczny GI=35. Opakowanie 400g.


Organic coconut milk –
Bio mleko kokosowe w proszku wykonane jest ze świeżo wyciskanego mleka kokosowego, może zastąpić zwykłe mleko. To idealny dodatek do sosów, zup, napojów i deserów, nadaje im lekko słodkawy smak, doskonałe do przyrządzania dań kuchni azjatyckiej, a także wypieków, naleśników oraz jogurtów, lodów i koktajli. Opakowanie 200g.


Organic coconut flour – 
Organiczna mąka kokosowa to wysuszony i sproszkowany miąższ orzecha kokosowego, z którego wytłoczono olej kokosowy, cechuje ją wyrazisty kokosowy zapach i delikatny, słodki smak. Posiada silne właściwości chłonięcia wilgoci. Opakowanie 450g.

go_back