🤯 BLACK WEEK START! 30% rabatu na wszystkie produkty oraz darmowa dostawa na terenie Polski. Obowiązuje dla zamówień od 300 zł. Użyj kodu: "BF2024". Koniec promocji:  0000000

Astaksantyna 4 mg 36 g - ok. 60 kaps.

Astaksantyna ma czerwonawy odcień. Występuje naturalnie w algach typu spirulina. Ceniona za przejawianie cech, związanych ze skórą i jej wyglądem.

Dostępność: 103 szt.
75.80
Najniższa cena z 30 dni przed promocją:
64.43
53.06 cena z kodem: BF2024
szt.
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
15
  • Odbiór osobisty 0
  • Paczkomaty InPost 15
  • Kurier 15
  • Kurier (Pobranie) 20
Więcej o produkcie
Waga
0.036 kg
EAN:
5903933643724

Astaksantyna 4 mg - Suplement diety 60 szt. miękkie kapsułki

Ma czerwonawy odcień. Występuje naturalnie w algach typu spirulina. Ceniona za przejawianie cech, związanych ze skórą i jej wyglądem.

Astaksantyna inaczej też zwana Astaxanthin przejawia właściwości przeciwutleniacza, związków o których mówi się, że mają wiele korzyści zdrowotnych tj. zdrowsza skóra, zdrowie serca i bóle stawów. Produkt może wywierać wpływ w celu poprawy przepływu krwi i obniżenia stresu oksydacyjnego u palaczy i osób z nadwagą.

Astaksantyna może wywierać wpływ w redukcji wolnych rodników obecnych w organizmie, oddziaływać na jakość skóry, (nawilżenie i jędrność), przejawia właściwości w redukcji zmarszczek i występowaniu trądziku na skórze. Stosuje się w celu poprawy układu odpornościowego i zdrowia serca.

Dzienna dawka do spożycia:

Zalecana dzienna dawka do spożycia: 1 kapsułka* 

Sposób użycia:

raz dziennie połknąć 1 kapsułkę popijając dużą ilością wody, najlepiej spożyć pół godziny przed posiłkiem.

Składniki w 1 kapsułce:

  • olej słonecznikowy w proszku
  • olej z astaksantyny
  • astaksantyna (mikroalga Haematococcus pluvialis)
  • Otoczka kapsułki:
  • żelatyna
  • gliceryna
  • karmel
  • woda

Masa netto 1 kapsułki: 600 mg

Składniki aktywne w 1 kapsułce:

sproszkowane algi spiruliny (astaksantyna) 4 mg

Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: