• Bio Cukier Kokosowy 400 g

Bio Cukier Kokosowy to zdrowa alternatywa dla powszechnie używanego cukru białego - to w 100% naturalny, organiczny, nierafinowany produkt, wytwarzany z soku z palmy kokosowej bogatego w enzymy, kwas octowy, naturalne drożdże, aminokwasy, witaminy i minerały. Cukier kokosowy to długotrwałe źródło energii, które działa przez cały dzień.

21.80
szt. Do przechowalni
Opinie
Wysyłka w ciągu 48 godzin
Cena przesyłki 15
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 15
Kurier 15
Kurier (Pobranie) 20
Kurier 85
Dostępność 408 szt.
Waga 0.4 kg
EAN 5901549275605

Bio Cukier Kokosowy

Bio Cukier Kokosowy to zdrowa alternatywa dla powszechnie używanego cukru białego - to w 100% naturalny, organiczny, nierafinowany produkt, wytwarzany z soku z palmy kokosowej bogatego w enzymy, kwas octowy, naturalne drożdże, aminokwasy, witaminy i minerały. Cukier kokosowy to długotrwałe źródło energii, które działa przez cały dzień. To, co odróżnia go od zwykłych cukrów, to fakt, że nie powoduje nagłych wzrostów lub deficytów energii w organizmie. Jego największą zaletą jest bardzo niski indeks glikemiczny, dlatego polecany jest osobom chorym na cukrzycę. Jest bezpieczny dla dzieci i kobiet w ciąży. Lekko karmelowy smak doskonale pasuje do kawy, herbaty i ciast. Kraj pochodzenia: Indonezja

Sposób przygotowania

W jaki sposób mogę spożywać Bio Cukier Kokosowy od Diet-Food? Organiczny cukier kokosowy może być używany do każdego rodzaju wypieków, pogłębia smak, jest doskonały do deserów oraz jako zamiennik dla białego cukru.

Skład i informacja alergiczna

Składniki:
  • 100% organiczny cukier kokosowy
Informacja Alergiczna:
  • Produkt może zawierać soję, pszenicę oraz gluten

Wartości odżywcze

Wartości odżywcze w 100 g:
  • wartość energetyczna 1640 kJ / 385 kcal
  • tłuszcz <0,1 g w tym nasycone <0,1 g
  • węglowodany 92,4 g w tym cukry 87 g
  • białko 1,9 g
  • sól 0,4 g
Masa netto: 400 g

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie