Zamówienie złożone po 20.12.2024 będą wysyłane od dnia 7.01.2025.

Bio Cukier Kokosowy 400 g

Bio Cukier Kokosowy to zdrowa alternatywa dla powszechnie używanego cukru białego - to w 100% naturalny, organiczny, nierafinowany produkt, wytwarzany z soku z palmy kokosowej bogatego w enzymy, kwas octowy, naturalne drożdże, aminokwasy, witaminy i minerały. Cukier kokosowy to długotrwałe źródło energii, które działa przez cały dzień.

Dostępność: 952 szt.
21.80
szt.
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
15
  • Odbiór osobisty 0
  • Paczkomaty InPost 15
  • Kurier 15
  • Kurier (Pobranie) 20
Więcej o produkcie
Waga
0.4 kg
EAN:
5901549275605

Bio Cukier Kokosowy

Bio Cukier Kokosowy to zdrowa alternatywa dla powszechnie używanego cukru białego - to w 100% naturalny, organiczny, nierafinowany produkt, wytwarzany z soku z palmy kokosowej bogatego w enzymy, kwas octowy, naturalne drożdże, aminokwasy, witaminy i minerały. Cukier kokosowy to długotrwałe źródło energii, które działa przez cały dzień. To, co odróżnia go od zwykłych cukrów, to fakt, że nie powoduje nagłych wzrostów lub deficytów energii w organizmie. Jego największą zaletą jest bardzo niski indeks glikemiczny, dlatego polecany jest osobom chorym na cukrzycę. Jest bezpieczny dla dzieci i kobiet w ciąży. Lekko karmelowy smak doskonale pasuje do kawy, herbaty i ciast. Kraj pochodzenia: Indonezja

Sposób przygotowania

W jaki sposób mogę spożywać Bio Cukier Kokosowy od Diet-Food? Organiczny cukier kokosowy może być używany do każdego rodzaju wypieków, pogłębia smak, jest doskonały do deserów oraz jako zamiennik dla białego cukru.

Skład i informacja alergiczna

Składniki:
  • 100% organiczny cukier kokosowy
Informacja Alergiczna:
  • Produkt może zawierać soję, pszenicę oraz gluten

Wartości odżywcze

Wartości odżywcze w 100 g:
  • wartość energetyczna 1640 kJ / 385 kcal
  • tłuszcz <0,1 g w tym nasycone <0,1 g
  • węglowodany 92,4 g w tym cukry 87 g
  • białko 1,9 g
  • sól 0,4 g
Masa netto: 400 g

Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: