Bio Flax Pudding Z Siemienia Lnianego Banan i Jabłko 200 g

Nasz pudding instant to samo zdrowie. Tylko 4 organiczne składniki to gwarancja pysznego i udanego śniadania lub szybkiej przekąski między posiłkami.

Dostępność: 14 szt.
15.40
szt.
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
15
  • Odbiór osobisty 0
  • Paczkomaty InPost 15
  • Kurier 15
  • Kurier (Pobranie) 20
Więcej o produkcie
Waga
0.2 kg
EAN:
5906395147793

Bio Flax Pudding Z Siemienia Lnianego Banan i Jabłko

Bio Flax Pudding to gwarancja, że składniki do jego produkcji zostały wyhodowane w harmonii z naturą, co ogranicza narażenie na toksyczne syntetyczne chemikalia i genetycznie modyfikowane nasiona. Do produkcji i uprawy składników nie została wykorzystana żadna modyfikacja genetyczna. W Diet-Food jesteśmy zobowiązani do karmienia Cię wyłącznie organicznymi składnikami bez GMO. To lepszy wybór dla naszych ciał i zdrowia. Co oznacza zielony listek na opakowaniu? Logo zielonego listka na opakowaniu naszych wyrobów oznacza, że produkt jest ekologiczny. Składniki, które są w jego składzie, pochodzą z certyfikowanych upraw ekologicznych bez dodatku pestycydów i nie są modyfikowane genetycznie, ich smak jest w 100% naturalny. Kraj pochodzenia: Polska

Sposób przygotowania

Nasyp odpowiednią ilość do miski lub kubka,  zalej gorąco lub ciepłą wodą i przykryj na 5 minut. Ciesz się pysznym smakiem  i zdrowym posiłkiem.

Skład i informacja alergiczna

Składniki:
  • bio odtłuszczone siemienia lniane mielone 40%
  • bio cukier kokosowy
  • bio banan w proszku 19%
  • bio mielone jabłko 14%
Informacje Alergiczne: Produkt może zawierać soję, orzechy i gluten. Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu w suchym i chłodnym miejscu.

Wartości odżywcze

Wartości odżywcze w 100 g:
  • wartość energetyczna 1482 kJ / 353 kcal
  • tłuszcz 3,6 g w tym nasycone 0,4 g
  • węglowodany 61 g w tym cukry 48 g
  • błonnik 17 g
  • białko 12 g
  • sól 0,14 g
Waga netto: 200 g

Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: