Zamówienie złożone po 20.12.2024 będą wysyłane od dnia 7.01.2025.

Bio Flax Siemie Lniane 200 g

Bio Flax Siemie Lniane jest bardzo bogate w błonnik, cynk oraz witaminę E. Jest również źródłem dużej ilości kwasów omega-3 i omega-6. Siemię lniane może również odgrywać bardzo ważną rolę w regulacji poziomu cholesterolu w organizmie.

Dostępność: 112 szt.
11.20
szt.
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
15
  • Odbiór osobisty 0
  • Paczkomaty InPost 15
  • Kurier 15
  • Kurier (Pobranie) 20
Więcej o produkcie
Waga
0.2 kg
EAN:
5901549275384

Bio Flax Siemie Lniane

Bio Flax Siemie Lniane jest bardzo bogate w błonnik, cynk oraz witaminę E. Jest również źródłem dużej ilości kwasów omega-3 i omega-6. Siemię lniane może również odgrywać bardzo ważną rolę w regulacji poziomu cholesterolu w organizmie.

Co to jest SUPER FOOD? Jest to żywność, która w swoim składzie często zawiera kompleks różnorodnych witamin i minerałów, ich długotrwałe spożywanie przy zbilansowanej diecie i odżywianiu może przynieść pozytywny wpływ dla organizmu.

Co oznacza zielony listek na opakowaniu? Logo zielonego listka oznacza, że produkt jest ekologiczny. Składniki, które są w jego składzie, pochodzą z certyfikowanych upraw ekologicznych bez dodatku pestycydów i nie są modyfikowane genetycznie. Kraj pochodzenia: Polska

Sposób przygotowania

W jaki sposób mogę spożywać SUPER FOOD od Diet-Food? Wymieszaj 1-2 łyżeczki z ulubionym mlekiem, jogurtem lub sokiem, dodaj do płatków, deserów i sałatek. Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu w suchym i chłodnym miejscu.

Skład i informacja alergiczna

Składniki:

  • 100% organiczne zmielone siemię lniane

Informacje Alergiczne:

  • Produkt może zawierać soję, pszenicę oraz gluten

Wartości odżywcze

Wartości odżywcze w 100 g:

  • wartość energetyczna 1264 kJ / 303 kcal
  • tłuszcz 7,8 g w tym nasycone 0,9 g
  • węglowodany 3,7 g w tym cukry 3,7 g
  • błonnik 33,8 g
  • białko 37,4
  • sól 0,1 g

Masa netto: 200 g

Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: