🤯 BLACK WEEK START! 30% rabatu na wszystkie produkty oraz darmowa dostawa na terenie Polski. Obowiązuje dla zamówień od 300 zł. Użyj kodu: "BF2024". Koniec promocji:  0000000

Bio Migdały Blanszowane 100 g

Ekologiczne migdały to doskonała przekąska w szkole lub w pracy, a także dodatek do wypieków, deserów, muesli, owsianki oraz likierów i nalewek owocowych.

Dostępność: 4 szt.
18.40
Najniższa cena z 30 dni przed promocją:
15.64
12.88 cena z kodem: BF2024
szt.
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
15
  • Odbiór osobisty 0
  • Paczkomaty InPost 15
  • Kurier 15
  • Kurier (Pobranie) 20
Więcej o produkcie
Waga
0.1 kg
EAN:
5906660508458

Bio Migdały Blanszowane

Co zawierają migdały i jakie są korzyści zdrowotne wynikające z ich spożywania? Migdały należą do najlepszych dietetycznych źródeł witaminy E. Witamina E jest niezbędnym składnikiem odżywczym, który działa jako przeciwutleniacz wewnątrz organizmu. Wśród swoich różnych funkcji witamina E odgrywa rolę w zmniejszaniu stanu zapalnego. Migdały są bogate w niezbędny minerał magnezu. Magnez jest czwartym najbardziej rozpowszechnionym minerałem w ludzkim organizmie i odgrywa rolę w większości funkcji biologicznych. Na przykład magnez jest ważnym kofaktorem dla setek układów enzymatycznych w organizmie. W rezultacie minerał przyczynia się do regulacji ciśnienia krwi, kontroli poziomu glukozy we krwi, funkcji mięśni i wielu innych układów. Kraj pochodzenia: Polska

Sposób przygotowania

Ekologiczne migdały to doskonała przekąska w szkole lub w pracy, a także dodatek do wypieków, deserów, muesli, owsianki oraz likierów i nalewek owocowych.

Skład i informacja alergiczna

Składniki:
  • bio migdały blanszowane
Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu w suchym i chłodnym miejscu.

Wartości odżywcze

Wartości odżywcze w 100 g:
  • wartość energetyczna 2562 kJ / 612 kcal
  • tłuszcz 54 g w tym nasycone 4,1 g
  • węglowodany 5,4 g w tym cukry 3,9 g
  • białko 19 g
  • sól 0 g
Masa netto: 100 g

Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: