





Bio Migdały Blanszowane 250 g
Ekologiczne migdały to doskonała przekąska w szkole lub w pracy, a także dodatek do wypieków, deserów, muesli, owsianki oraz likierów i nalewek owocowych.
- Odbiór osobisty 0,00 zł
- Paczkomaty InPost 15,00 zł
- Kurier 15,00 zł
- Kurier (Pobranie) 20,00 zł
Bio Migdały Blanszowane
Ekologiczne migdały to doskonała przekąska w szkole lub w pracy, a także dodatek do wypieków, deserów, muesli, owsianki oraz likierów i nalewek owocowych.
Co zawierają migdały i jakie są korzyści zdrowotne wynikające z ich spożywania? Migdały należą do najlepszych dietetycznych źródeł witaminy E. Witamina E jest niezbędnym składnikiem odżywczym, który działa jako przeciwutleniacz wewnątrz organizmu. Wśród swoich różnych funkcji witamina E odgrywa rolę w zmniejszaniu stanu zapalnego. Migdały są bogate w niezbędny minerał magnezu. Magnez jest czwartym najbardziej rozpowszechnionym minerałem w ludzkim organizmie i odgrywa rolę w większości funkcji biologicznych. Na przykład magnez jest ważnym kofaktorem dla setek układów enzymatycznych w organizmie. W rezultacie minerał przyczynia się do regulacji ciśnienia krwi, kontroli poziomu glukozy we krwi, funkcji mięśni i wielu innych układów.
Skład i informacja alergiczna
Składniki:
- bio migdały blanszowane
Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu w suchym i chłodnym miejscu.
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze w 100 g:
- wartość energetyczna 2562 kJ / 612 kcal
- tłuszcz 54 g w tym nasycone 4,1 g
- węglowodany 5,4 g w tym cukry 3,9 g
- białko 19 g
- sól 0 g
Masa netto: 100 g
Kraj pochodzenia: Włochy
-
Najpopularniejsze produkty
-
Ostatnio oglądane produkty