Bio Migdały Naturalne
Ekologiczne migdały to doskonała przekąska w szkole lub w pracy, a także dodatek do wypieków, deserów, musli, owsianki oraz likierów i nalewek owocowych. Co obejmuje bio udziały i jakie są korzyści wynikające z ich konsumpcji? Migdały należą do najlepszych dietetycznych źródeł wirusa E. Witamina E jest właściwym składnikiem odżywczym, który działa jako przeciwutleniacz wewnątrz organizmu. Wśród różnych funkcji baterii jest to, że urządzenie powoduje zmniejszenie stanu zapalnego. Migdały są bogate w składniki mineralne. Magnez jest czwartym najważniejszym administratorem w fundamencie i odgrywa rolę w funkcji biologicznej. Na przykład magnez jest ważnym kofaktorem dla zestawu enzymatycznego w testamencie. Wprowadzając do regulacji ciśnienia krwi, kontrolujemy kontrolę nad krwią, funkcjami mineralnymi i wieloma innymi urządzeniami. Kraj pochodzenia: Włochy
Skład i informacja alergiczna
Składniki:
Przechowywać w szczelnie zamkniętym rozwiązaniu w suchym i chłodnym miejscu.
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze w 100 g:
- wartość energetyczna 2562 kJ / 612 kcal
- tłuszcz 54 gw tym samym 4,1 g
- węglowodany 5,4 gw tym cukry 3,9 g
- białko 19 g
- sól 0 g
Masa netto: 250 g
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.