Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Prywatności w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Keto makaron Noodle z Serca Palmy - puszka 400 g
Makaron noodle z Serca Palmy to świetna alternatywa nie tylko dla tradycyjnych makaronów, ale również dla makaronów Konjac. Pyszny, niskokaloryczny, bezglutenowy, bez GMO, o prostym składzie. Makaron z Serca Palmy idealnie sprawdzi się w diecie ketogenicznej, dla wegan oraz wegetarian.
- Odbiór osobisty 0
- Paczkomaty InPost 15
- Kurier 15
- Kurier (Pobranie) 20
Keto makaron Noodle z Serca Palmy - puszka 400 g
Nasz makaron jest wykonany z samego rdzenia (serca) palmy z gatunku Bactris Gasipaes. Seria nowych bezglutenowych makaronów, które są idealne dla wegetarian, wegan. Włącz je do swojej diety i poczuj różnicę! Noodle zapewniają szybką i zdrową alternatywę dla konwencjonalnych pszennych makaronów oraz makaronów bazujących na składzie mąki z soii, są pyszne podawane w azjatyckiej zupie warzywnej lub smażone z warzywami.
W czym różni się makaron z serca palmy od tradycyjnych makaronów jajecznych?
Klasyczny makron jajeczny zawiera gluten, który występuje głównie w mące zbóż użytych do produkcji masy makaronowej. Nasz makaron z serca palmy nie zawiera glutenu, do produkcji makaronu wykorzystujemy tylko serca "rdzeń" młodych nierozwiniętych liści palmy. Nie dodajemy innych składników, które mogą zawierać gluten tak szkodliwy dla organizmu ludzkiego. Spożywanie glutenu szczególnie nie polecamy w przypadku choroby tj. Hashimoto
Czy osoby na diecie wegańskiej mogą spożywać ten makaron?
Naturalnie, linia tych wyśmienitych produktów została stworzona typowo dla ludzi stosujących diety wegańskie i wegetariańskie, jednocześnie nie zapominając o świetnym zastosowaniu tego makaronu do diety ketogenicznej oraz z mocnym przeznaczeniem dla ludzi, którzy borykają się z problemami nieprzyswajania glutenu. Kraj pochodzenia: Ekwador
Sposób przygotowania
W jaki sposób mogę spożywać makaron z serca palmy?
Makarony z serca palmy od Diet-Food szczególnie polecamy do trzech najbardziej popularnych metod przyrządzania i spożywania posiłków.
- bezpośredni - tuż po otwarciu opakowania jako składnik sałatek na zimno
- po podgrzaniu - wystarczy go zalać gorącym bulionem rosołowym
- do smażenia - na patelni lub woku jako główny składni dań kuchni chińskiej, tajskiej i wietnamskiej
Skład i informacja alergiczna
Składniki:
- serce (rdzeń) palmy (Bactris Gasipaes)
- woda
- sól
- kwas cytrynowy
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze w 100 g:
- wartość energetyczna 88 kJ / 21 kcal
- tłuszcz 0 g w tym nasycone 0 g
- węglowodany 3,2 g w tym cukry 1,3 g
- błonnik 2 g
- białko 1 g
- sól 0,2 g
Masa brutto: 400 g
Masa netto (po odsączeniu): 220 g
-
Najpopularniejsze produkty
-
Ostatnio oglądane produkty