
-
-
Shopping cart is emptySum 0
-
Keto pasta Noodle Hearts of Palm 400 g - better than Konjac






Spaghetti pasta from the Hearts of Palm is a great alternative not only to traditional pasta but also to Konjac pasta. Delicious, low-calorie, gluten-free, non-GMO, with a simple composition. Pasta from the Hearts of the Palm is ideal for a ketogenic diet, for vegans and vegetarians.
Reviews | |
Shipping within | 24 hours |
Shipping price | The Lack Of |
The Availability Of |
|
The Weight Of The | 0.4 kg |
The bar code | |
EAN | 5901549275094 |
Zamówienie telefoniczne: 887477787
Keto pasta Noodle Hearts of Palm 400 g - better than Konjac
Nasz makaron jest wytwarzany z samego rdzenia (serca) palmy Bactris Gasipaes. Seria nowych makaronów bezglutenowych, które są idealne dla wegetarian, wegan. Włącz je do swojej diety i poczuj różnicę! Makarony stanowią szybką i zdrową alternatywę dla konwencjonalnych makaronów pszennych i makaronów na bazie kompozycji mąki sojowej, są wyśmienite podawane w azjatyckich zupach warzywnych lub mieszane z warzywami. Czym różni się makaron z sercem palmy od tradycyjnego makaronu jajecznego? Klasyczny makaron jajeczny zawiera gluten, który znajduje się głównie w mące zbożowej używanej do produkcji masy makaronowej. Nasz makaron z sercem palmy jest bezglutenowy, do produkcji makaronu używamy wyłącznie "rdzenia" serca z młodych, nierozwiniętych liści palmy. Nie dodajemy innych składników, które mogą zawierać gluten tak szkodliwy dla organizmu człowieka. Spożywanie glutenu jest szczególnie niewskazane, jeśli cierpisz na chorobę Hashimoto. Czy osoby na diecie wegańskiej mogą jeść ten makaron? Oczywiście, linia tych pysznych produktów powstała typowo z myślą o osobach stosujących dietę wegańską i wegetariańską, nie zapominając jednocześnie o wspaniałym zastosowaniu tego makaronu w diecie ketogenicznej i z mocnym przeznaczeniem dla osób, które zmagają się z problemami złego wchłaniania glutenu. Kraj pochodzenia: Ekwador
Method of preparation
How do I consume pasta from the heart of palm? Macaroni from the heart of palm from Diet-Food is particularly recommended for the three most popular methods of preparation and consumption.
- directly - right after opening the package as an ingredient of cold salads
- after heating - it is enough to pour in hot broth
- frying - in a frying pan or wok as the main ingredient of Chinese, Thai and Vietnamese dishes
Composition and allergy information
Ingredients:
- heart (core) of palm (Bactris Gasipaes)
- water
- salt
- citric acid
Nutritional values
Nutritional values per 100 g:
- energy value 88 kJ / 21 kcal
- fat 0 g of which saturated 0 g
- carbohydrates 3,2 g of which sugars 1,3 g
- fibre 2 g
- protein 1 g
- salt 0,2 gGross weight: 400 g Net weight (after draining): 220 g Country of origin Ecuador