BIO makaron z brązowego ryżu 250 g
Seria nowych ekologicznych, bezglutenowych makaronów,, które są idealne dla wegetarian, wegan. Włącz je do swojej diety i poczuj różnicę! Noodle zapewniają szybką i zdrową alternatywę dla konwencjonalnych pszennych makaronów, są pyszne podawane w azjatyckiej zupie warzywnej lub smażone z warzywami.
W czym różni się makaron bio makaron ryżowy od tradycyjnych makaronów jajecznych ?
Makaron ryżowy nie zawiera w swoim składzie jaj oraz mąki pszennej. Jego skład jest naturalny i prosty tylko dwa składniki organiczne jagły oraz woda. Jest bezglutenowy i nie zawiera w swoim składzie soi.
W jaki sposób mogę spożywać bio makaron ryżowy?
Włóż makaron do zimnej wody i podgrzej do wrzenia, następnie zmniejsz moc i gotuj przez 4-5 minut. Odcedź makaron w durszlaku, a następnie opłucz go zimną wodą.
Czy osoby na diecie wegańskiej mogą spożywać ten makaron ?
Naturalnie, linia tych wyśmienitych produktów została stworzona typowo dla ludzi stosujących diety wegańskie i wegetariańskie jednocześnie nie zapominając o świetnym zastosowaniu tego makaronu dla ludzi którzy borykają się z problemami nie przyswajania glutenu.


Wartości odżywcze w 100 g:
wartość energetyczna
1500 kJ / 360 kcaltłuszcz 2,5 g
w tym nasycone 0,5 gwęglowodany 78 g
w tym cukry <1 g
błonnik 2 g
białko 8 g
sól 0 g
Masa netto: 250g
Kraj Pochodzenia Chiny
Skład:
- organiczny brązowy ryż
- woda
Przechowywać w szczelnie zamkniętym
opakowaniu w suchym i chłodnym miejscu.
