• Bio Cukier Trzcinowy Ciemny Demerar 400 g

Cukier trzcinowy definiuje się jako „cukier uzyskany z trzciny cukrowej". Trzcina cukrowa (z rodzaju Saccharum) odnosi się do kilku gatunków wysokich wieloletnich traw. Rośliny trzciny cukrowej mają włókniste łodygi bogate w sacharozę (cukier). Pochodzą z tropikalnych regionów Azji Południowo-Wschodniej i Nowej Gwinei, chociaż obecnie są szeroko uprawiane na całym świecie w ciepłym, umiarkowanym klimacie.

14.00
szt. Do przechowalni
Opinie
Wysyłka w ciągu 48 godzin
Cena przesyłki 15
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 15
Kurier 15
Kurier (Pobranie) 20
Dostępność 43 szt.
Waga 0.4 kg
EAN 5901549275858

Bio Cukier Trzcinowy Ciemny Demerar

Cukier trzcinowy definiuje się jako „cukier uzyskany z trzciny cukrowej". Trzcina cukrowa (z rodzaju Saccharum) odnosi się do kilku gatunków wysokich wieloletnich traw. Rośliny trzciny cukrowej mają włókniste łodygi bogate w sacharozę (cukier). Pochodzą z tropikalnych regionów Azji Południowo-Wschodniej i Nowej Gwinei, chociaż obecnie są szeroko uprawiane na całym świecie w ciepłym, umiarkowanym klimacie. Kraj pochodzenia: Paragwaj

Sposób przygotowania

W jaki sposób mogę spożywać Bio Cukier Trzcinowy od Diet-Food? Organiczny cukier trzcinowy może być używany do każdego rodzaju wypieków, pogłębia smak, jest doskonały do deserów oraz jako ekwiwalent dla białego cukru.

Skład i informacja alergiczna

Składniki:
  • 100% organiczny cukier trzcinowy ciemny demerara
Informacje Alergiczne:
  • Produkt może zawierać soję, pszenicę oraz gluten

Wartości odżywcze

Wartości odżywcze w 100 g:
  • wartość energetyczna 1596 kJ / 380 kcal
  • tłuszcz 0 g w tym nasycone 0 g
  • węglowodany 99 g w tym cukry 99 g
  • błonnik 0 g
  • białko 0,2 g
  • sól 0 g
Masa netto: 400 g

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie