Bio Kokosowy Muss 500 ml

Organiczna Pasta Kokosowa powstała z połączenia miąższu oraz oleju kokosowego. Kremową formę uzyskano dzięki usunięciu wilgoci. Oryginalny, egzotyczny, słodko-słony smak doskonale sprawdza się w daniach kuchni azjatyckiej oraz wypiekach i deserach.

Dostępność: 836 szt.
35.50
szt.
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
15
  • Odbiór osobisty 0
  • Paczkomaty InPost 15
  • Kurier 15
  • Kurier (Pobranie) 20
Więcej o produkcie
Waga
0.5 kg
EAN:
5901549275896

Bio Kokosowy Muss

Organiczna Pasta Kokosowa powstała z połączenia miąższu oraz oleju kokosowego. Kremową formę uzyskano dzięki usunięciu wilgoci. Oryginalny, egzotyczny, słodko-słony smak doskonale sprawdza się w daniach kuchni azjatyckiej oraz wypiekach i deserach. Coconut Mousse znajdzie zastosowanie w każdej nowoczesnej kuchni, także wegan, wegetarian i zwolenników diety RAW, dzięki swojej czystej, nieprzetworzonej formie potwierdzonej certyfikatem organic.e.

Czy Bio Muss mogą stosować ludzie na diecie wegańskiej lub wegetariańskiej?

Oczywiście, Bio Muss powstał z połączenia miąższu oraz oleju kokosowego. Kremową formę uzyskano dzięki usunięciu wilgoci. Nie posiada żadnych dodatkowych składników pochodzenia zwierzęcego, polecany jest dla sportowców i ludzi aktywnych fizycznie oraz w stosowaniu przy diecie ketogenicznej. Kraj pochodzenia: Sri Lanka

Sposób przygotowania

W jaki sposób mogę spożywać Bio kokosowy Muss od Diet-Food?

Doskonały do pieczenia, gotowania i deserów. Przechowuj w chłodnym i suchym miejscu, z dala od bezpośredniego działania słońca nie wymaga przechowywania w lodówce.

Uwaga - Olej kokosowy może wytworzyć wierzchnią białą warstwę.

Skład i informacja alergiczna

Składniki:

  • 100% organiczny miąższ z kokosa

Wartości odżywcze

Wartości odżywcze w 100 g:

  • wartość energetyczna 2950 kJ / 705 kcal
  • tłuszcz 64 g w tym nasycone 60 g
  • węglowodany 26 g w tym cukry 6 g
  • białko 7 g
  • sól 0,48 g

Masa netto: 500 ml

Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: