Bio Żelki Owocowe Fred The Snake - Malina 30 g

Żelki Fred The Snake to idealną przekąskę dla dzieci! Stworzone z myślą o najmłodszych, aby mogli cieszyć się zdrową i smaczną przekąską w szkole, na wycieczkach czy podczas zabawy.

Dostępność: 164 szt.
6.40
Pozostałe
szt.
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
15
  • Odbiór osobisty 0
  • Paczkomaty InPost 15
  • Kurier 15
  • Kurier (Pobranie) 20
Więcej o produkcie
Waga
0.03 kg
EAN:
5903933645216

Bio Żelki Owocowe Fred The Snake - Malina 30 g

Żelki Fred The Snake to idealną przekąskę dla dzieci! Stworzone z myślą o najmłodszych, aby mogli cieszyć się zdrową i smaczną przekąską w szkole, na wycieczkach czy podczas zabawy. Żelki Fred The Snake to nie tylko pyszny smak, ale również naturalny skład, który pokochają zarówno dzieci, jak i rodzice.

Nasze żelki są wykonane ze 100% ekologicznych owoców z certyfikowanych sadów, są w pełni wegańskie i pozbawione sztucznych aromatów, barwników, konserwantów oraz polepszaczy smaku. W żelkach Fred The Snake znajdziesz jedynie naturalne cukry pochodzące z owoców - bez dodatku białego cukru i syropu glukozowo-fruktozowego. Dzięki poręcznemu opakowaniu te kolorowe, owocowe żelki można łatwo zapakować do plecaka lub lunchboxa.

Wybierając żelki Fred The Snake, dajesz swojemu dziecku zdrową i smaczną przekąskę, która z pewnością stanie się ulubionym przysmakiem każdego małego łasucha!

Skład i informacja alergiczna

Składniki:

  • bio mielona malina 47,8%,
  • bio koncentrat soku jabłkowego,
  • substancja żelująca: pektyna jabłkowo-cytrusowa.

Informacja Alergiczna:

  • Produkt może zawierać orzechy oraz gluten. Przechowuj w suchym i chłodnym miejscu.

Wartości odżywcze

Wartości odżywcze w 100 g:

  • wartość energetyczna 751 kJ / 177 kcal
  • tłuszcz 0,2 g
    - w tym nasycone 0,1 g
  • węglowodany 40 g
    - w tym cukry 36 g
  • błonnik 6 g
  • białko 1 g
  • sól 0,1 g

Masa netto: 30 g

Kraj pochodzenia: Polska

Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: