Bio Ramen Makaron Jaglany 280 g

Seria nowych ekologicznych, bezglutenowych makaronów, które są idealne dla wegetarian, wegan. Włącz je do swojej diety i poczuj różnicę! Noodle zapewniają szybką i zdrową alternatywę dla konwencjonalnych pszennych makaronów, są pyszne podawane w azjatyckiej zupie warzywnej lub smażone z warzywami.

Dostępność: 6394 szt.
19.10
szt.
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
15
  • Odbiór osobisty 0
  • Paczkomaty InPost 15
  • Kurier 15
  • Kurier (Pobranie) 20
Więcej o produkcie
Waga
0.28 kg
EAN:
5906660508236

Bio Ramen Makaron Jaglany 280 g

Organiczny makaron jaglany typu RAMEN Seria nowych ekologicznych, bezglutenowych makaronów, które są idealne dla wegetarian, wegan. Włącz je do swojej diety i poczuj różnicę! Noodle zapewniają szybką i zdrową alternatywę dla konwencjonalnych pszennych makaronów, są pyszne podawane w azjatyckiej zupie warzywnej lub smażone z warzywami. Zupa RAMEN to jedno z najbardziej popularnych dań w całej Azji. Podstawowe składniki to:

  • rosół (bulion drobiowy bądź wołowy)
  • makaron
  • mięso

Jednak każdy region, lokal lub kucharz ma swoją własną recepturę. Zupa RAMEN byłą pierwowzorem dla pierwszych zupek błyskawicznych typu instant.

W czym różni się makaron Ramen od tradycyjnych makaronów jajecznych?

Klasyczny makron jajeczny zawiera gluten, który występuje głównie w mące zbóż użytych do produkcji masy makaronowej. W naszych makaronach Ramen gluten nie występuję, do produkcji makaronu wykorzystujemy w zależności od typu makaronu grykę lub jagły i wodę. Nie dodajemy innych składników, które mogą zawierać gluten tak szkodliwy dla organizmu ludzkiego. Spożywanie glutenu szczególnie niepolecany w przypadku choroby tj. Hashimoto

Czy osoby na diecie wegańskiej mogą spożywać ten makaron?

Naturalnie, linia tych wyśmienitych produktów została stworzona typowo dla ludzi stosujących diety wegańskie i wegetariańskie, jednocześnie nie zapominając o świetnym zastosowaniu tego makaronu dla ludzi, którzy borykają się z problemami nieprzyswajania glutenu. Kraj pochodzenia: Chiny

Sposób przygotowania

W jaki sposób mogę spożywać makaron Ramen?

Makarony Ramen włóż do zimnej wody i podgrzej do wrzenia, następnie zmniejsz moc i gotuj przez 4-5 minut. Odcedź makaron w durszlaku, a następnie opłucz go zimną wodą.

Skład i informacja alergiczna

Składniki:

  • organiczne jagły
  • woda

Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu w suchym i chłodnym miejscu.

Wartości odżywcze

Wartości odżywcze w 100 g:

  • wartość energetyczna 1500 kJ / 360 kcal
  • tłuszcz 1,5 g w tym nasycone 0 g
  • węglowodany 79 g w tym cukry 0 g
  • błonnik <1 g białko 8 g
  • sól 0 g

Masa netto: 280 g

Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: