Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Prywatności w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Bio Ramen Makaron Jaglany 280 g
Seria nowych ekologicznych, bezglutenowych makaronów, które są idealne dla wegetarian, wegan. Włącz je do swojej diety i poczuj różnicę! Noodle zapewniają szybką i zdrową alternatywę dla konwencjonalnych pszennych makaronów, są pyszne podawane w azjatyckiej zupie warzywnej lub smażone z warzywami.
- Odbiór osobisty 0
- Paczkomaty InPost 15
- Kurier 15
- Kurier (Pobranie) 20
Bio Ramen Makaron Jaglany 280 g
Organiczny makaron jaglany typu RAMEN Seria nowych ekologicznych, bezglutenowych makaronów, które są idealne dla wegetarian, wegan. Włącz je do swojej diety i poczuj różnicę! Noodle zapewniają szybką i zdrową alternatywę dla konwencjonalnych pszennych makaronów, są pyszne podawane w azjatyckiej zupie warzywnej lub smażone z warzywami. Zupa RAMEN to jedno z najbardziej popularnych dań w całej Azji. Podstawowe składniki to:
- rosół (bulion drobiowy bądź wołowy)
- makaron
- mięso
Jednak każdy region, lokal lub kucharz ma swoją własną recepturę. Zupa RAMEN byłą pierwowzorem dla pierwszych zupek błyskawicznych typu instant.
W czym różni się makaron Ramen od tradycyjnych makaronów jajecznych?
Klasyczny makron jajeczny zawiera gluten, który występuje głównie w mące zbóż użytych do produkcji masy makaronowej. W naszych makaronach Ramen gluten nie występuję, do produkcji makaronu wykorzystujemy w zależności od typu makaronu grykę lub jagły i wodę. Nie dodajemy innych składników, które mogą zawierać gluten tak szkodliwy dla organizmu ludzkiego. Spożywanie glutenu szczególnie niepolecany w przypadku choroby tj. Hashimoto
Czy osoby na diecie wegańskiej mogą spożywać ten makaron?
Naturalnie, linia tych wyśmienitych produktów została stworzona typowo dla ludzi stosujących diety wegańskie i wegetariańskie, jednocześnie nie zapominając o świetnym zastosowaniu tego makaronu dla ludzi, którzy borykają się z problemami nieprzyswajania glutenu. Kraj pochodzenia: Chiny
Sposób przygotowania
W jaki sposób mogę spożywać makaron Ramen?
Makarony Ramen włóż do zimnej wody i podgrzej do wrzenia, następnie zmniejsz moc i gotuj przez 4-5 minut. Odcedź makaron w durszlaku, a następnie opłucz go zimną wodą.
Skład i informacja alergiczna
Składniki:
- organiczne jagły
- woda
Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu w suchym i chłodnym miejscu.
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze w 100 g:
- wartość energetyczna 1500 kJ / 360 kcal
- tłuszcz 1,5 g w tym nasycone 0 g
- węglowodany 79 g w tym cukry 0 g
- błonnik <1 g białko 8 g
- sól 0 g
Masa netto: 280 g
-
Najpopularniejsze produkty
-
Ostatnio oglądane produkty