Zamówienie złożone po 20.12.2024 będą wysyłane od dnia 7.01.2025.

Bio Mąka Migdałowa 250 g

Organiczna mąka migdałowa to wysuszone i sproszkowane migdały blanszowane. Posiada przyjemny, lekko słodki smak. Wysoka zawartość białka (22 g / 100 g) sprawia, że jest silnie sycąca.

Dostępność: 212 szt.
45.00
szt.
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
15
  • Odbiór osobisty 0
  • Paczkomaty InPost 15
  • Kurier 15
  • Kurier (Pobranie) 20
Więcej o produkcie
Waga
0.25 kg
EAN:
5906660508717

Bio Mąka Migdałowa

Organiczna mąka migdałowa to wysuszone i sproszkowane migdały blanszowane. Posiada przyjemny, lekko słodki smak. Wysoka zawartość białka (22 g / 100 g) sprawia, że jest silnie sycąca. Co to jest SUPER FOOD? Jest to żywności o niezwykłych właściwościach prozdrowotnych niosących zbawienny efekt dla organizmu podczas ich spożywania. W swoim składzie posiadają mnóstwo witamin i minerałów oraz substancji odtruwających nasz organizm. Co oznacza zielony listek na opakowaniu? Logo zielonego listka oznacza, że produkt jest ekologiczny. Składniki, które są w jego składzie, pochodzą z certyfikowanych upraw ekologicznych bez dodatku pestycydów i nie są modyfikowane genetycznie. Kraj pochodzenia: Włochy

Sposób przygotowania

W jaki sposób mogę spożywać SUPER FOOD od Diet-Food? Mąka migdałowa doskonale sprawdza się jako:
  • zagęszczacz do zup i sosów, jogurtów, lodów,
  • koktajli mlecznych lub owocowych,
  • panierka lub posypka do potraw i deserów,
  • dodatek do musli
  • może być spożywana przez diabetyków, wegetarian i wegan
  • składnik do wypieku ciast, ciasteczek czy pieczywa

Skład i informacja alergiczna

Składniki:
  • 100% bio mąka migdałowa
Informacja Alergiczna:
  • Produkt może zawierać soję, pszenicę oraz gluten

Wartości odżywcze

Wartości odżywcze w 100 g:
  • wartość energetyczna 2544 kJ / 619 kcal
  • tłuszcz 54 g w tym nasycone 3,9 g
  • węglowodany 5,4 g w tym cukry 4,8 g
  • białko 22 g
  • sól 0 g
Masa netto: 250 g

Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: