• Dieta ketogeniczna

Uzyskiwany z naturalnej fermentacji wina jabłkowego. Ocet jabłkowy zdobył uznanie dzięki swoim właściwości zdrowotnym i oczyszczającym. Jest także niezastąpiony w kuchni. Bio ocet jabłkowy to idealny dodatek do sosów, dipów, mięs, jest świetnym dodatkiem do galantyn oraz różnego typów dresingów do sałat i sałatek. Idealny dodatek do konserwowania warzyw i owoców w popularnych domowych przetworach.
19.00
szt. Do przechowalni
Kwasy tłuszczowe MCT są to średniołańcuchowe kwasy tłuszczowe. Nasz olej Coconut MCT w 100% pochodzi z kokosa w odróżnieniu od jego tańszych wersji pozyskiwanych z oleju palmowego. Suplementację olejem Coconut MCT poleca się szczególnie sportowcom i osobom o zwiększonej aktywności fizycznej.
92.80 -20% 74.24
szt. Do przechowalni
Ekologiczny ocet cydrowy 5%, to produkt otrzymywany przez naturalną biologiczną fermentację octową cydru ekologicznego. Jabłka użyte do produkcji ekologicznego octu cydrowego pochodzą z ekologicznych upraw, co oznacza brak użycia sztucznych pestycydów i nawozów.
19.00
szt. Do przechowalni
Ekologiczny ocet cydrowy 5%, to produkt otrzymywany przez naturalną biologiczną fermentację octową cydru ekologicznego. Jabłka użyte do produkcji ekologicznego octu cydrowego pochodzą z ekologicznych upraw, co oznacza brak użycia sztucznych pestycydów i nawozów.
38.00 -20% 30.40
szt. Do przechowalni
Ekologiczny ocet cydrowy 5%, to produkt otrzymywany przez naturalną biologiczną fermentację octową cydru ekologicznego. Jabłka użyte do produkcji ekologicznego octu cydrowego pochodzą z ekologicznych upraw, co oznacza brak użycia sztucznych pestycydów i nawozów.
56.00 -20% 44.80
szt. Do przechowalni
Bio ocet jabłkowy to idealny dodatek do sosów, dipów, mięs, jest świetnym dodatkiem do galantyn oraz różnego typów dresingów do sałat i sałatek. Idealny dodatek do konserwowania warzyw i owoców w popularnych domowych przetworach.
38.00 -20% 30.40
szt. Do przechowalni
Od wieków ocet był używany jako domowy środek leczący wiele dolegliwości zdrowotnych, a także jako środek dezynfekujący i naturalny konserwant. Dziś może być najbardziej znany ze swojego zastosowania między innymi do odchudzania i regulacji poziomu cukru we krwi.
43.20 -20% 34.56
szt. Do przechowalni
Makaron konjac to naturalny produkt, bogaty w rozpuszczalny błonnik, bez tłuszczu, cukru, skrobi i białka, bez pszenicy i glutenu, bez własnego smaku, łatwo wchłania aromat dodatków i przypraw, szybki w przyrządzeniu, smaczny i zdrowy. Atutem tego makaronu to pochodzenie składników, tylko i wyłącznie z certyfikowanych i kontrolowanych plantacji i dostawców.
Głównym składnikiem Diet Noodles jest Glukomannan konnyak - rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyak Noodles. Największymi konsumentem tej żywności na świecie są Japończycy.
Głównym składnikiem Diet Noodles jest Glukomannan konnyak - rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyak Noodles. Największymi konsumentem tej żywności na świecie są Japończycy.
Makaron konjac to naturalny produkt, bogaty w rozpuszczalny błonnik, bez tłuszczu, cukru, skrobi i białka, bez pszenicy i glutenu, bez własnego smaku, łatwo wchłania aromat dodatków i przypraw, szybki w przyrządzeniu, smaczny i zdrowy. Atutem tego makaronu to pochodzenie składników, tylko i wyłącznie z certyfikowanych i kontrolowanych plantacji i dostawców.
Głównym składnikiem Diet Noodles jest Glukomannan konnyak - rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles. Największymi konsumentem tej żywności na świecie są Japończycy.