• Zdrowa żywność

Bio Super Banan to organiczny puder z peruwiańskich bananów, dojrzewających w podrównikowym słońcu. Zawiera duże ilości potasu oraz błonnika. Banan dostarcza cukrów, które są zastrzykiem energii dla mięśni, a także witamin C i E neutralizujących wolne rodniki, które powstają w czasie intensywnego wysiłku fizycznego.
Naturalny, certyfikowany ekologicznie krem z orzechów włoskich, bez żadnych dodatków, przygotowane jedynie z prażonych orzechów. Nasze kremy posiadają tylko certyfikowane bio składniki, starannie wyselekcjonowane z kontrolowanych upraw. Kremy od Diet-Food to maksymalnie trzy składniki.
27.30 -15% 23.21
Bio Lucuma to źródło minerałów i witamin oraz kwasów tłuszczowych, dlatego też należy do kategorii tzw. SUPERFOOD, czyli żywności o niezwykłych właściwościach prozdrowotnych. Lucuma to bogate źródło żelaza oraz błonnika, zawiera ponadto witaminę B3 oraz beta-karoten. Jest naturalnym słodzikiem z niskim poziomem indeksu glikemicznego. Żelazo w niej zawarte redukuje uczucie zmęczenia, a błonnik oczyszcza organizm. Beta-karoten jest silnym przeciwutleniaczem i podnosi odporność.
Ekologiczny ocet cydrowy 5%, to produkt otrzymywany przez naturalną biologiczną fermentację octową cydru ekologicznego. Jabłka użyte do produkcji ekologicznego octu cydrowego pochodzą z ekologicznych upraw, co oznacza brak użycia sztucznych pestycydów i nawozów.
BIO + SUPER FLAX to mielone siemię lniane + mielone ziarna kakaowe + lucuma. Produkt jest w 100% naturalny i organiczny, co oznacza, że nie znajdziesz żadnych dodatków w postaci barwników, wypełniaczy, regulatorów, konserwantów i innych niezdrowych substancji.
Bio Super Quinoa - czyli komosa ryżowa, jest bogata w białka, węglowodany i wykazuje doskonałą równowagę aminokwasów, niezbędnych do rozwoju tkanki w organizmie ludzkim. Koncentracja lizyny w quinoa jest prawie dwukrotnie większa w porównaniu do innych zbóż i traw, nie zawiera cholesterolu, Uprawiana jest w regionie andyjskim, głównie w górach Peru.
Ekologiczny ocet cydrowy 5%, to produkt otrzymywany przez naturalną biologiczną fermentację octową cydru ekologicznego. Jabłka użyte do produkcji ekologicznego octu cydrowego pochodzą z ekologicznych upraw, co oznacza brak użycia sztucznych pestycydów i nawozów.
56.00 -20% 44.80