Bio Napój Ryżowy w Proszku 200 g

Bio napój ryżowy w proszku to produkt w 100% naturalny oraz organiczny, co oznacza, że nie znajdziesz tu żadnych dodatków w postaci barwników, wypełniaczy, regulatorów, konserwantów i innych niezdrowych substancji.

Dostępność: 3 szt.
19.10
13.37 cena z kodem: BF2024
szt.
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
15
  • Odbiór osobisty 0
  • Paczkomaty InPost 15
  • Kurier 15
  • Kurier (Pobranie) 20
Więcej o produkcie
Waga
0.2 kg
EAN:
5903933643342

Bio Napój Ryżowy w Proszku

Bio napój ryżowy w proszku to produkt w 100% naturalny oraz organiczny, co oznacza, że nie znajdziesz tu żadnych dodatków w postaci barwników, wypełniaczy, regulatorów, konserwantów i innych niezdrowych substancji. Co to jest SUPER FOOD? Jest to żywności o niezwykłych właściwościach prozdrowotnych niosących zbawienny efekt dla organizmu podczas ich spożywania. W swoim składzie posiadają mnóstwo witamin i minerałów oraz substancji odtruwających nasz organizm. Co oznacza zielony listek na opakowaniu? Logo zielonego listka oznacza, że produkt jest ekologiczny. Składniki, które są w jego składzie, pochodzą z certyfikowanych upraw ekologicznych bez dodatku pestycydów i nie są modyfikowane genetycznie. Kraj pochodzenia: Pakistan

Sposób przygotowania

W jaki sposób mogę spożywać SUPER FOOD od Diet-Food? Napój kokosowy to idealny dodatek do sosów, zup, napojów i deserów, nadaje im lekko słodkawy smak, doskonałe do przyrządzania dań kuchni azjatyckiej, a także wypieków, naleśników oraz jogurtów, lodów i koktajli.

Skład i informacja alergiczna

Składniki:
  • bio napój ryżowy w proszku (bio ryż, beta-glutan z owsa, bio olej słonecznikowy, sól)
Informacja Alergiczna:
  • Produkt może zawierać orzechy lub gluten

Wartości odżywcze

Wartości odżywcze w 100 g:
  • wartość energetyczna 1685kJ / 396 kcal
  • tłuszcz 3 g w tym nasycone 1 g
  • węglowodany 91 g w tym cukry 20 g
  • błonnik 08 g
  • białko 0,5 g
  • sól  0,26 g
Masa netto: 200 g

Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: