Bio Wegański Batonik CHILL OUT - superfoods 35 g

Bio wegański batonik, to świetna przekąska dla osób, które cenią sobie zdrowe i naturalne jedzenie. Wytworzony w 100% ze składników ekologicznych, bez zbędnych dodatków, co gwarantuje zachowanie pełnej wartości odżywczej.

Dostępność: 35 szt.
4.80
Pozostałe
szt.
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
15
  • Odbiór osobisty 0
  • Paczkomaty InPost 15
  • Kurier 15
  • Kurier (Pobranie) 20
Więcej o produkcie
Waga
0.035 kg
EAN:
5903933644387

Bio Wegański Batonik CHILL OUT - superfoods 35 g

Bio wegański batonik, to świetna przekąska dla osób, które cenią sobie zdrowe i naturalne jedzenie. Wytworzony w 100% ze składników ekologicznych, bez zbędnych dodatków, co gwarantuje zachowanie pełnej wartości odżywczej.

✅ 100% bio owoców i warzyw
✅ produkt w 100% wegański
✅ bez dodatku cukru
✅ bez sztucznych aromatów
✅ bez barwników i konserwantów

Bio wegański batonik CHILL OUT powstał na bazie bio pasty daktylowej z macą, mango, w połączeniu z kokosem, baobabem i chią. Produkt jest w 100% wegański, dlatego świetnie sprawdzi się w diecie wegańskiej i wegetariańskiej. Batonik stanowi idealną przekąskę w podróży, pracy lub szkole.

Jak spożywać

Jak spożywać? Jedz jako przekąskę kiedy podróżujesz, w pracy lub w szkole.

Skład i informacja alergiczna

Składniki: Bio pasta daktylowa, bio pasta z mango, bio płatki owsiane, bio wiórki kokosowe, bio syrop z agawy, bio suszony miąższ owoców baobabu w proszku 8%, bio krem z migdałów, bio nasiona szałwii hiszpańskiej (Salvia hispanica) 5%, bio maca w proszku 2%, sól.

Informacja alergiczne: Produkt może zawierać inne orzechy. 

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Kraj pochodzenia Polska.

Wartości odżywcze

Wartości odżywcze w 100 g: 

wartość energetyczna 1533 kJ/366 kcal

  • tłuszcz 13,0 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone 7,0 g
  • węglowodany 50,0 g - w tym cukry 39,0 g
  • błonnik 12,0 g
  • białko 5,2 g
  • sól  1,0 g

Masa netto: 35 g

Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: