🤯 BLACK WEEK START! 30% rabatu na wszystkie produkty oraz darmowa dostawa na terenie Polski. Obowiązuje dla zamówień od 300 zł. Użyj kodu: "BF2024". Koniec promocji:  0000000

Bio Makaron Sojowy Czarny Spaghetti 200 g

Nasz bezglutenowy bio makaron sojowy to tylko dwa składniki woda i mąka z organicznej soi, bez dodatku cukru, oleju palmowego i jaj. Jego wyjątkowy smak podkreśli każdą potrawę kuchni azjatyckiej oraz włoskiej.

Dostępność: 5052 szt.
14.30
Najniższa cena z 30 dni przed promocją:
12.15
10.01 cena z kodem: BF2024
Pozostałe
szt.
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
15
  • Odbiór osobisty 0
  • Paczkomaty InPost 15
  • Kurier 15
  • Kurier (Pobranie) 20
Więcej o produkcie
Waga
0.2 kg
EAN:
5901549275377

Bio Makaron Sojowy Czarny Spaghetti 200 g

Nasz bezglutenowy bio makaron sojowy to tylko dwa składniki woda i mąka z organicznej soi, bez dodatku cukru, oleju palmowego i jaj. Jego wyjątkowy smak podkreśli każdą potrawę kuchni azjatyckiej oraz włoskiej.

Czy osoby na diecie wegańskiej mogą spożywać ten makaron?

Naturalnie, linia tych wyśmienitych produktów została stworzona typowo dla ludzi stosujących diety wegańskie i wegetariańskie jednocześnie, nie zapominając o świetnym zastosowaniu tego makaronu dla ludzi, którzy borykają się z problemami nieprzyswajania glutenu. Kraj pochodzenia: Chiny

Sposób przygotowania

W jaki sposób mogę spożywać makaron Bio Makaron Sojowy?

Wrzuć makaron do dużej ilości wrzącej, osolonej wody, gotuj 3-5 minut. Dodać bezpośrednio do potrawy. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Skład i informacja alergiczna

Składniki:

  • Organiczna mąka z czarnej soi
  • Woda

Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu w suchym i chłodnym miejscu.

Wartości odżywcze

Wartości odżywcze w 100 g:

  • wartość energetyczna 1385 kJ / 331 kcal
  • tłuszcz 5,1 g w tym nasycone 1 g
  • węglowodany 17 g w tym cukry 9,9 g
  • błonnik 21 g
  • białko 43 g
  • sól 0,04 g

Masa netto: 200g

Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: