• Octy

Od wieków ocet był używany jako domowy środek leczący wiele dolegliwości zdrowotnych, a także jako środek dezynfekujący i naturalny konserwant. Dziś może być najbardziej znany ze swojego zastosowania między innymi do odchudzania i regulacji poziomu cukru we krwi.
21.60
szt. Do przechowalni
Ekologiczny ocet cydrowy 5%, to produkt otrzymywany przez naturalną biologiczną fermentację octową cydru ekologicznego. Jabłka użyte do produkcji ekologicznego octu cydrowego pochodzą z ekologicznych upraw, co oznacza brak użycia sztucznych pestycydów i nawozów.
28.00
szt. Do przechowalni
Uzyskiwany z naturalnej fermentacji wina jabłkowego. Ocet jabłkowy zdobył uznanie dzięki swoim właściwości zdrowotnym i oczyszczającym. Jest także niezastąpiony w kuchni. Bio ocet jabłkowy to idealny dodatek do sosów, dipów, mięs, jest świetnym dodatkiem do galantyn oraz różnego typów dresingów do sałat i sałatek. Idealny dodatek do konserwowania warzyw i owoców w popularnych domowych przetworach.
19.00
szt. Do przechowalni
Ekologiczny ocet cydrowy 5%, to produkt otrzymywany przez naturalną biologiczną fermentację octową cydru ekologicznego. Jabłka użyte do produkcji ekologicznego octu cydrowego pochodzą z ekologicznych upraw, co oznacza brak użycia sztucznych pestycydów i nawozów.
19.00
szt. Do przechowalni
Uzyskiwany z naturalnej fermentacji wina jabłkowego. Ocet jabłkowy zdobył uznanie dzięki swoim właściwości zdrowotnym i oczyszczającym. Jest także niezastąpiony w kuchni. Bio ocet jabłkowy to idealny dodatek do sosów, dipów, mięs, jest świetnym dodatkiem do galantyn oraz różnego typów dresingów do sałat i sałatek. Idealny dodatek do konserwowania warzyw i owoców w popularnych domowych przetworach.
28.00
szt. Do przechowalni
Ekologiczny ocet cydrowy 5%, to produkt otrzymywany przez naturalną biologiczną fermentację octową cydru ekologicznego. Jabłka użyte do produkcji ekologicznego octu cydrowego pochodzą z ekologicznych upraw, co oznacza brak użycia sztucznych pestycydów i nawozów.
38.00 -20% 30.40
szt. Do przechowalni
Ekologiczny ocet cydrowy 5%, to produkt otrzymywany przez naturalną biologiczną fermentację octową cydru ekologicznego. Jabłka użyte do produkcji ekologicznego octu cydrowego pochodzą z ekologicznych upraw, co oznacza brak użycia sztucznych pestycydów i nawozów.
56.00 -20% 44.80
szt. Do przechowalni
Bio ocet jabłkowy to idealny dodatek do sosów, dipów, mięs, jest świetnym dodatkiem do galantyn oraz różnego typów dresingów do sałat i sałatek. Idealny dodatek do konserwowania warzyw i owoców w popularnych domowych przetworach.
38.00 -20% 30.40
szt. Do przechowalni
Uzyskiwany z naturalnej fermentacji wina jabłkowego. Ocet jabłkowy zdobył uznanie dzięki swoim właściwości zdrowotnym i oczyszczającym. Jest także niezastąpiony w kuchni. Bio ocet jabłkowy to idealny dodatek do sosów, dipów, mięs, jest świetnym dodatkiem do galantyn oraz różnego typów dresingów do sałat i sałatek. Idealny dodatek do konserwowania warzyw i owoców w popularnych domowych przetworach.
56.00 -20% 44.80
szt. Do przechowalni
Od wieków ocet był używany jako domowy środek leczący wiele dolegliwości zdrowotnych, a także jako środek dezynfekujący i naturalny konserwant. Dziś może być najbardziej znany ze swojego zastosowania między innymi do odchudzania i regulacji poziomu cukru we krwi.
43.20 -20% 34.56
szt. Do przechowalni