• Zdrowa żywność

Ekologiczny ocet cydrowy 5%, to produkt otrzymywany przez naturalną biologiczną fermentację octową cydru ekologicznego. Jabłka użyte do produkcji ekologicznego octu cydrowego pochodzą z ekologicznych upraw, co oznacza brak użycia sztucznych pestycydów i nawozów.
19.00
szt. Do przechowalni
Ekologiczny ocet cydrowy 5%, to produkt otrzymywany przez naturalną biologiczną fermentację octową cydru ekologicznego. Jabłka użyte do produkcji ekologicznego octu cydrowego pochodzą z ekologicznych upraw, co oznacza brak użycia sztucznych pestycydów i nawozów.
38.00 -20% 30.40
szt. Do przechowalni
Ekologiczny ocet cydrowy 5%, to produkt otrzymywany przez naturalną biologiczną fermentację octową cydru ekologicznego. Jabłka użyte do produkcji ekologicznego octu cydrowego pochodzą z ekologicznych upraw, co oznacza brak użycia sztucznych pestycydów i nawozów.
56.00 -20% 44.80
szt. Do przechowalni
Bio ocet jabłkowy to idealny dodatek do sosów, dipów, mięs, jest świetnym dodatkiem do galantyn oraz różnego typów dresingów do sałat i sałatek. Idealny dodatek do konserwowania warzyw i owoców w popularnych domowych przetworach.
38.00 -20% 30.40
szt. Do przechowalni
Od wieków ocet był używany jako domowy środek leczący wiele dolegliwości zdrowotnych, a także jako środek dezynfekujący i naturalny konserwant. Dziś może być najbardziej znany ze swojego zastosowania między innymi do odchudzania i regulacji poziomu cukru we krwi.
43.20 -20% 34.56
szt. Do przechowalni
Bio Kokosowy Sos Balsamiczny Spicy to w 100% naturalna alternatywa dla sosu sojowego. Jest produktem bio certyfikowanym, wegańskim, bezglutenowym, pozbawionym barwników i chemicznych dodatków.
47.80 -20% 38.24
szt. Do przechowalni
Makaron konjac to naturalny produkt, bogaty w rozpuszczalny błonnik, bez tłuszczu, cukru, skrobi i białka, bez pszenicy i glutenu, bez własnego smaku, łatwo wchłania aromat dodatków i przypraw, szybki w przyrządzeniu, smaczny i zdrowy. Atutem tego makaronu to pochodzenie składników, tylko i wyłącznie z certyfikowanych i kontrolowanych plantacji i dostawców.
Głównym składnikiem Diet Noodles jest Glukomannan konnyak - rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyak Noodles. Największymi konsumentem tej żywności na świecie są Japończycy.
Makarony gryczane to nowa seria ekologicznych, bezglutenowych makaronów, które są idealne dla wegetarian, wegan. Włącz je do swojej diety i poczuj różnicę! Noodle zapewniają szybką i zdrową alternatywę dla konwencjonalnych pszennych makaronów, są pyszne podawane w azjatyckiej zupie warzywnej lub smażone z warzywami.
Głównym składnikiem Diet Noodles jest Glukomannan konnyak - rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyak Noodles. Największymi konsumentem tej żywności na świecie są Japończycy.
Makaron konjac to naturalny produkt, bogaty w rozpuszczalny błonnik, bez tłuszczu, cukru, skrobi i białka, bez pszenicy i glutenu, bez własnego smaku, łatwo wchłania aromat dodatków i przypraw, szybki w przyrządzeniu, smaczny i zdrowy. Atutem tego makaronu to pochodzenie składników, tylko i wyłącznie z certyfikowanych i kontrolowanych plantacji i dostawców.
Głównym składnikiem Diet Noodles jest Glukomannan konnyak - rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles. Największymi konsumentem tej żywności na świecie są Japończycy.